Poslovni uporabniki

Poslovnim strankam - salonom nudimo sodelovanje preko pogodb in brez njih, privlačne in konkurenčne cene. Kontaktirate nas lahko preko družbenih omrežij, e-pošte ali telefona. Potrudili se bomo, da se dogovorimo za najboljše možne ponudbe v obojestransko zadovoljstvo.

Poleg izdelkov, ki jih boste uporabljali v salonih, vam ponujamo tudi možnost, da po tretmaju na svoje police postavite izdelke za nego las Cocochoco, da bodo vaše stranke s temi tretmaji dosegle čim boljše in dolgotrajne rezultate. Cocochoco izdelki za nego las po tretmaju so edini, ki jih priporočamo po negi s keratinom ali botoksom.

Izvajamo individualna izobraževanja za frizerje/stiliste, da vam pokažemo, kako pravilno opravite tretma in vam podrobno razložimo izdelke. Izobraževanja lahko izvajate v naših salonih na Hrvaškem v Zagrebu ( Frizerski studio Cocochoco Professional ), Korčuli ( Frizerski studio Glenda Cut ) in Oriovcu ( Frizerski salon Mihaela ) ali v vašem salonu. Naši vzgojitelji pokrivajo celotno območje Hrvaške in Slovenije ter širše in bodo z veseljem prišli na vaš naslov.

Pod določenimi pogoji lahko saloni pridobijo licenco Cocochoco in so tako označeni kot salon s certifikatom Cocochoco. Za podrobnosti nas kontaktirajte.

Cocochoco Certifikat o završenom osposobljavanju za keratinski tretman, Hrvatska, Croatia, Certificate of completition

Postanite del naše zgodbe, vaš salon lahko certificirate s prestižnim certifikatom Cocochoco Professional in tako postanete del te veličastne zgodbe o izdelku, ki je navdušil in navdušil frizerje in stranke po vsem svetu.

Cena Salonskega certifikata je 230 EUR če izobraževanje izvaja v našem izobraževalnem centru in 270 EUR če je izobraževanje v vašem salonu. Če se izobraževanje izvaja v vašem salonu vi poskrbite za modele. Cena pa vključuje temeljito izobraževanje na modelu in začetni komplet Cocochoco PURE, GOLD, ORIGINAL keratina po 250 ml + Cocochoco Clarifying šampon 400 ml za globinsko umivanje in pripravo las za zdravljenje. Skupno je komplet dovolj za ducat ali več tretmajev, vrednost štarnega paketa je 158.60 EUR. 

PREDNOSTI ZA SALON

Ponujamo salonske popuste do 40% na izdelke Cocochoco, posebne ponudbe in akcije. Poleg tega dodajamo vse naše certificirane salone na seznam salonov in jih brezplačno oglašujemo na naših družbenih omrežjih ( Facebook , Instagram ). Naša ekipa je na voljo 0-24 za vso podporo.

Za več informacij nas kontaktirajte po pošti:

Cocochoco Hrvaška: info@cocochoco.hr ali cocochoco.croatia@gmail.com.

Cocochoco Slovenija: info@cocochoco.si

Cocochoco Malta: info@cocochoco.mt

ali prek družbenih omrežij. Lahko nas tudi pokličete na +385 99 52 55 360.

Veselimo se sodelovanja z vami!