Kaj so ceramidi in zakaj jih vaši lasje potrebujejo?

Na lase vsakodnevno vplivajo neugodne vremenske razmere, pa tudi kemična obdelava, toplota naprav za oblikovanje pričeske, pa tudi izdelki za oblikovanje las, ki vsebujejo škodljive sestavine. Zaradi vseh teh razlogov so lasje poškodovani, postanejo suhi in lomljivi.

KAJ SO CERAMIDI?

Ceramidi so lipidi, ki se nahajajo v zgornji, poroženeli plasti kože. So naravni vlažilec in so odgovorni za držanje celic skupaj.

Ceramidi predstavljajo naravno rešitev za obnovo poškodovanih las, saj zapolnijo prostor med celicami zunanje zaščitne plasti lasnega vlakna. To pomeni, da krepijo zaščitno plast las, obnavljajo poškodovane lase in krepijo šibke lase .

Ceramidi delujejo kot "polnilo", ki omogoča obnovo strukture lasnih celic in hkrati ščiti strukturo mehkih lasnih vlaken. Poleg tega pomagajo ohranjati naravno vlažnost las, zato so lasje mehki na dotik .

KAKO CERAMIDI POMAGAJO VAŠIM LASEM?

Izdelki Cocochoco Ceramide so bili razviti za popolno nego poškodovanih las .

Ceramide Intensive Restoration bo pomagal obnoviti poškodovane lase in jim dati sijaj. Ta linija vsebuje naravne zeliščne sestavine, ki vlažijo lase in preprečujejo ponavljajoče se zapletanje lasnih konic. Ceramide Intensive Restoration maksimalno revitalizira in takoj hidrira lase.

Ceramide Volume Boosting je linija, ki smo jo razvili posebej za zelo tanke lase, ki potrebujejo dodaten volumen, in za lase, ki se zlahka zmastijo. Ti izdelki privzdignejo lase od lasišča, zaradi česar so videti polnejši, hkrati pa omogočajo, da se manj mastijo.

Vsi izdelki so veganom prijazni, ne vsebujejo sulfatov, silikonov, parabenov in sestavin, ki škodljivo vplivajo na telo. Uporabljajo se lahko tudi kot nega las po Cocochoco keratinskem ali boto-x tretmaju, primerni pa so tudi za tiste, ki sledite metodi nege kodrastih las.