Cocochoco aftercare izdelki in njihov pomen

Cocochoco naknadno oskrbo izdelki

O izdelkih za nego las brez sulfatov se porajajo številna vprašanja. Kateri so kakovostni? Katerega uporabiti? Kateri so najboljši za moj tip las? Odgovor je preprost: Cocochoco!

Z našimi šamponi, balzami, maskami, serumi in Leave in tretmaji bodo vaši lasje negovani, mehki in sijoči, ne glede na to, ali ste opravili Cocochoco Professional tretma ali ne. Vsekakor so edina priporočljiva nega po Cocochoco tretmaju s keratinom ali botoksom, saj so zasnovani tako, da zagotavljajo predvideno trajanje tretmaja in dajejo najboljše možne rezultate. Naši izdelki ne vsebujejo natrijevega lavril sulfata (SLS), z njihovo uporabo pa učinki tretmaja trajajo več mesecev (štiri do šest mesecev za keratinsko ravnanje in tri do pet mesecev za globinsko nego z botoksom).

Cocochoco naknadno oskrbo izdelki

Naši izdelki so zelo koncentrirani in zato trajajo dlje kot klasični šamponi in balzami – ena steklenička Cocochoco šampona v povprečju zadostuje za tri stekleničke klasičnega šampona. Pri tem je treba upoštevati, da šamponi brez sulfatov proizvajajo manj pene, vendar to ne pomeni, da je treba uporabiti večje količine. Pri Cocochoco velja »manj je več«.

Primerjava šamponov Cocochoco in klasičnih šamponov

Cocochoco

Klasični šamponi

30% vode

80% vode

70 % izdelka

20% izdelka

5 ml na pranje

20 ml na pranje

100 pranj

25 pranj


Ena steklenička Cocochoco šampona in balzama zdrži štiri do pet mesecev, klasični šamponi in balzami pa v povprečju mesec in pol.


Šamponi brez sulfatov drugih blagovnih znamk niso bili testirani na laseh, obdelanih s Cocochoco keratinom ali botoksom, zato ne moremo biti prepričani, da ne bi hitreje izničili učinkov tretmaja. Pogosto vsebujejo druge sestavine, ki nadomeščajo natrijev lavril sulfat (SLS). Te alternativne sestavine proizvajajo peno in čistijo lase, vendar so lahko škodljive za Cocochoco Professional tretmaje, ker hitro izperejo zaščitno plast keratina ali botoksa iz las. Po dveh ali treh tednih umivanja z drugimi šamponi lahko učinki tretmaja povsem izginejo. Vrhunski tretma, kot je Cocochoco keratinsko ravnanje ali botoks tretma, zahteva vrhunsko nego – vaši lasje si jo zaslužijo. Naši šamponi, balzami, maske in serumi so odlična izbira, če želite svojim lasem zagotoviti le najboljše – ne glede na tretma.

Nasveti za frizerje

Ponujamo posebne popuste za salone. Pri nas lahko kupite izdelke po salonskih cenah. Za večja naročila nudimo tudi različne kombinacije z brezplačnimi izdelki, kar je odlična priložnost, ne glede na to, ali želite izdelke naročiti za uporabo v lastnem salonu ali jih prodati svojim strankam.

Najpogostejša napaka strank je nakup šamponov, ki vsebujejo sulfate, ali šamponov brez sulfatov, ki niso del Cocohoco linije. Frizerji morajo svoje stranke poučiti in jim priporočiti najboljšo nego za kar najboljše rezultate opravljenega tretmaja. Za najučinkovitejšo nego po tretmaju bo nedvomno poskrbela linija Cocochoco izdelkov. Z njimi bodo učinki tretmaja trajali dlje, lasje stranke pa bodo ostali negovani in zdravi. Vaše stranke običajno niso frizerji in pogosto ne razumejo razlike med izdelki brez sulfatov, natrijevim lavril sulfatom (SLS) in natrijevim lavret sulfatom (SLES). Vaša odgovornost je, da jih poučite in jim pojasnite, zakaj je Cocochoco naknadno oskrbo najboljša izbira zanje. Če stranke ne upoštevajo navodil, rezultat seveda ne bo zagotovljen.