Vračilo denarja

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ste pooblaščeni enostransko odpovedati pogodbo brez navedbe razlogov v 14 dneh od dneva dobave izdelka in v skladu s 5. odstavkom 77. člena Zakona o varstvu potrošnikov ste odgovorni za morebitno poslabšanje. kupljenega izdelka.


V primeru enostranske odpovedi pogodbe bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o obligacijskih razmerjih. Povrnili vam bomo plačilo po tem, ko nam bo blago vrnjeno. Blago nam morate vrniti brez odlašanja, najkasneje pa v 14 dneh od dneva, ko ste naznanili enostransko odpoved pogodbe.


Po 77. členu Zakona o varstvu potrošnikov mora kupec blago vrniti brez odlašanja v 14 dneh od obvestila o svoji odločitvi o odpovedi pogodbe, in nosi neposredne stroške vračila blaga, če uveljavlja pravico do enostranske odpovedi. Če kupec želi, se lahko obrne na Twins trade doo na info številko ali e-naslov info@cocochoco.hr, da pridobi informacije o načinu, možnostih in pogojih vračila izdelka s strani Twins trade doo Twins trade doo vabi kupcu, da izdelek zapakira v originalno embalažo, da se izognete poškodbam izdelka. V primeru posebne embalaže (npr. stiropor in folija) je treba dele embalaže zavarovati za zaščito izdelka.

V skladu s 5. odstavkom 77. člena Zakona o varstvu potrošnikov je kupec odgovoren za morebitno poslabšanje kupljenega izdelka, ki nastane zaradi ravnanja s kupljenim izdelkom, ki je določena kot obveznost potrošnika v primeru enostranske odpovedi pogodbe v 14. dnevi.