Nega las po zdravljenju

Lasje so po tretmaju sijoči in ravni. Po končani aplikaciji zdravljenja je rezultat viden takoj. Nega lahko uporabljamo na naravnih laseh in kemično obdelanih laseh, za daljši rezultat pa je priporočljiva uporaba izdelkov iz iste linije za nego las po negi - po negi.

Priporočilo proizvajalca je, da za vsako umivanje las uporabljate šampone brez sulfata Cocochoco, balzam Cocochoco in keratinsko masko Cocochoco dvakrat na teden.

Vsi ti izdelki vsebujejo tudi keratin, zato je priporočljivo, da z njimi zagotovite najboljše možne rezultate in čim dlje obstojnost vašega zdravljenja s keratinom.

Zakaj izbrati izdelke za nego las Cocochoco po keratinski negi poleg vseh ostalih, ki so na voljo na trgu?

Stranke se pogosto sprašujejo, zakaj poleg vseh ostalih, ki so na voljo na trgu, po keratinski negi uporabljajo izdelke Cocochoco After Care. Cocochoco šamponi in balzami brez sulfata so narejeni posebej za nego las po keratinski obdelavi. Zato so edini priporočeni izdelki. Drugi šamponi brez sulfatov po obdelavi s keratinom Cocochoco niso bili testirani, zato ni mogoče potrditi, ali so primerni ali ne. Ena bo delovala, druga pa ne. Številni šamponi, čeprav brez sulfatov, imajo druge sestavine, ki niso primerne za nego las po keratinski obdelavi in lahko keratin sperejo zelo hitro, 2-3 tedne in lasje se bodo vrnili na tisto, kar so bili pred tretmajem. Najpogostejša napaka ljudi je, da namesto šamponov brez sulfatov, ki so dejansko polni sulfatov, kupujejo keratinske šampone. Številne stranke niso profesionalci, zato ne razumejo razlik. Cocochoco izdelki za nego las po keratinski tretmaji se morda zdijo nekoliko dražji, a dejstvo je, da dejansko podaljšajo trajanje tretmaja in bo učinek nege trajal dlje. Seveda ni mogoče nekoga prisiliti, da kupi Cocochoco po negi, je pa treba strankam vse razložiti in jim dati izbiro. Če se stranke odločijo za nakup drugega izdelka po negi, salon ali proizvajalec ne more prevzeti odgovornosti, če tretma ne traja. Naredite COCOCHOCO keratinsko nego in nato uporabite poceni izdelke za nego je kot čudovita bela obleka, oprana z rdečimi nogavicami. :) Vsekakor priporočamo linijo izdelkov Cocochoco After Care.

Vrhunski znanstveniki se v laboratorijih Cocochoco zelo trudijo, da bi razvili le vrhunske izdelke, ki bodo po zdravljenju las s keratinom Cocochoco delovali na najboljši možni način in strankam omogočili uživanje v zdravih in lepih laseh, saj to počnemo mi – naredimo vse, da bi bili naši stranke se počutijo in bodo lepe. :)