Zaščita zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

Twins Trade doo se zavezuje, da bo varoval osebne podatke strank in uporabnikov spletnega mesta z zbiranjem le tistih podatkov o strankah in uporabnikih, ki so potrebni za izpolnjevanje naših obveznosti (ime, priimek, naslov, mesto, poštna številka, država, številka mobilnega telefona in e-poštni naslov). Twins Trade doo obvešča kupce in uporabnike o uporabi zbranih podatkov, redno daje strankam možnost izbire uporabe svojih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali bodo svoje ime odstranili s seznama, ki se uporablja za namene trženja. Vsi uporabniški podatki se strogo hranijo in so na voljo samo osebam, ki te podatke potrebujejo za opravljanje dela. Vsi zaposleni v Twins Trade doo so odgovorni za spoštovanje načel varstva zasebnosti.

1. Zbiranje, obdelava in hramba podatkov za namen naročanja/nakupa artikla ali enostranske odpovedi pogodbe, zamenjave in reklamacije

Ob naročilu artikla iz naše ponudbe bomo prosili za vaše soglasje, da vaše osebne podatke in osebne podatke drugih oseb, ki jih navedete kot tretje osebe, ki jim želite podariti artikel ali na naslov katerih želite, da jih pošljemo, zbiramo, in shrani artikel. Informacije v imenu druge osebe, se morate prepričati, da je ta oseba seznanjena s temi pravilniki o zasebnosti, preden to storite.

1. a. Zbirka

Pri naročilu artikla iz naše ponudbe vas bomo prosili le za podatke, ki jih potrebujemo (ime, priimek, naslov, kontaktna številka in e-pošta) in zakonsko potrebne za prodajo/servisiranje, izdajanje računov, pošiljanje naročenega ali kupljenega artikla in komunikacijo z vas v primeru težav z naročilom, nakupom, plačilom ali dostavo.

Če z nakupom ne boste zadovoljni in zahtevate enostransko odpoved pogodbe, zamenjavo ali reklamacijo, bomo zahtevali dodatne osebne podatke, ki nam bodo omogočili, da v skladu z zakonodajo izpolnimo zahtevano.

1. b. Obdelava

Vaši osebni podatki so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom, razkritjem, uporabo, spreminjanjem ali uničenjem s strani katere koli organizacije ali posameznika.

1. c. Ohranjanje

Osebne podatke (ki ste jih posredovali v enem od obrazcev na naši spletni strani), za katere ste nam dali soglasje ob odprtju računa, pošiljanju povpraševanja ali prednaročilu, smo shranili na varen način in jih zaščitili z več varnostnimi pregledi. Vaše osebne podatke, ki so opredeljeni kot nujni za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, smo dolžni hraniti v skladu z zakonskimi določili. Za vse druge osebne podatke, za katere ni zakonske obveznosti, jih bomo hranili do vašega preklica.

Svoje osebne podatke si lahko vedno ogledate in uredite v uporabniškem računu. Na naslov cocochoco.croatia@gmail.com nam lahko pošljete e-pošto z zahtevo za izbris vaših osebnih podatkov, za katere ne veljajo zakonske določbe, ki smo jih dolžni izpolnjevati. Ob preklicu natančno navedite, katere osebne podatke želite, da izbrišemo iz vaše evidence.

1. d. Izmenjava osebnih podatkov s tretjimi osebami

S soglasjem za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov za namen naročila/nakupa artikla nam dajete soglasje, da vaše osebne podatke posredujemo tretjim osebam: knjigovodstvu, ki bo obdelovale vaše osebne podatke na računu, sodelujočem dobavitelju. in dostavna služba..

1. e. Preklic

Izbris posredovanih osebnih podatkov lahko kadar koli zahtevate tako, da pošljete preklic privolitve na cocochoco.croatia@gmail.com. Preneseni osebni podatki bodo izbrisani iz naše evidence, razen tistih osebnih podatkov, ki smo jih po zakonu dolžni hraniti.

2. Zbiranje podatkov za namen pošiljanja informativnih ponudb o novih izdelkih in vsebinah na strani

S soglasjem za zbiranje, obdelavo in shranjevanje osebnih podatkov za namene pošiljanja informativnih ponudb o novih izdelkih in vsebinah na spletnem mestu nam dajete soglasje, da vas obveščamo o novih izdelkih, ki jih lahko kupite. Občasno vas bomo obveščali o novih izdelkih in dejavnostih na spletnem mestu, obvestila pa vam bomo pošiljali po e-pošti ali glasilih na e-poštni naslov, ki ste ga navedli v obrazcih. Vaše telefonske številke ne bomo uporabljali za prodajne klice. Po telefonu vas bomo kontaktirali le v primeru težav z vašim naročilom in/ali za dopolnitev podatkov o vaši dostavi ali vas o tem obvestili.

Podatki, ki nam jih boste v ta namen posredovali, ne bodo posredovani tretjim osebam, vendar bodo zaradi uporabe elektronskih sistemov za pošiljanje e-pošte in glasil na voljo tretjim osebam (elektronski sistemi za pošiljanje e-pošte in glasila). Potrudili se bomo zaščititi vaše osebne podatke z gesli in drugimi varnostnimi pregledi in programi, vendar nismo odgovorni za tehnične težave, ki se lahko pojavijo s sistemi, ki jih uporabljamo za pošiljanje e-pošte in glasil, ki jih ne moremo nadzorovati. Če opazimo opustitev, vas bomo v najkrajšem možnem času obvestili in sprejeli vse možne zaščitne ukrepe.

Izbris posredovanih osebnih podatkov lahko kadar koli zahtevate tako, da pošljete preklic privolitve na cocochoco.croatia@gmail.com. Posredovani osebni podatki bodo izbrisani iz naše evidence in ne bodo več uporabljeni za namene obveščanja o novih izdelkih in novih vsebinah na spletnem mestu.

3. Zbiranje podatkov za namene promocijskih aktivnosti

S soglasjem za zbiranje, obdelavo in shranjevanje osebnih podatkov za namene promocijskih aktivnosti nam dovoljujete, da uporabljamo vaše osebne podatke v ta namen. To pomeni, da bomo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali in dali soglasje, da jih lahko uporabimo za navedeni namen, objavili na spletnem mestu, v promocijskih materialih ali na drug podoben način z vašim pregledom naših izdelkov, storitev, dejavnosti.

Izbris osebnih podatkov in pregledov lahko kadar koli zahtevate tako, da pošljete preklic privolitve na cocochoco.croatia@gmail.com. Posredovani osebni podatki bodo izbrisani iz naših evidenc in ne bodo več uporabljeni v ta namen.

Prav tako, če menite, da se vaše pravice ne spoštujejo, imate pravico vložiti pritožbo na Agencijo za varstvo osebnih podatkov.

Skupne določbe.

Če ste dali privolitev samo za en namen, morate v preklicu navesti namen, zaradi katerega zahtevate izbris osebnih podatkov iz naše evidence.

Te določbe so v skladu z določili GDPR (Splošna uredba o varstvu podatkov, Direktiva 95/46/ES).

Ta določila so del Splošnih pogojev poslovanja, prodaje in dostave.