Ceramide - nova linija izdelkov za nego las

Na lase dnevno vplivajo vremenske razmere, ne glede na to, ali je sončno, suh ali vlažen zrak, sladka ali slana voda, tako da uničijo naravno moč, elastičnost in videz las. Prav tako ne gre zanemariti poškodb las, ki so posledica različnih kemičnih obdelav, kot tudi tiste, ki nastane zaradi staranja. Ta serija izdelkov temelji na novi, edinstveni sestavi formule, ki združuje CERAMIDE, naravna olja in esencialne vitamine.

Izdelki Cocochoco Ceramide so bili razviti za popolno nego poškodovanih las. Obstaja več različnih serij izdelkov Cocochoco Ceramid, ki se osredotočajo na različne težave z lasmi.

Serija izdelkov Ceramide je popolna rešitev za revitalizacijo poškodovanih las. Izjemna sestava izdelkov Ceramide krepi zaščitno plast las, šibko strukturo las in obnavlja poškodovane lase.

Vsi izdelki so veganom prijazni, ne vsebujejo sulfatov, silikonov, parabenov in telesu škodljivih sestavin. Na voljo je široka paleta šamponov, balzamov, mask in krem, ki zelo blago delujejo na lase.

Vse te izdelke lahko uporabite tudi za nego po obdelavi las Cocochoco z brazilskim keratinom.

Struktura ceramida

Ceramid je naravna rešitev za obnovo poškodovanih las, saj zapolni prostor med celicami zunanje zaščitne plasti lasnih vlaken. Ta edinstven postopek krepi zaščitno plast las, obnavlja poškodovane lase in krepi šibko strukturo las.

Ceramid deluje kot "polnilo", ki omogoča obnovitev strukture lasnih celic, hkrati pa ščiti strukturo mehkih lasnih vlaken. Poleg tega pomaga lasem ohraniti svojo naravno vlažnost. Zato so lasje mehki na otip.

Cocochoco Ceramide za suhe in lomljive lase

Ta serija izdelkov vam bo pomagala razčesati poškodovane konice in ustvariti sijaj. Vsebujejo naravne zeliščne sestavine, ki vlažijo lase in preprečujejo večkratno zapletanje konic las.

Prednosti

  • Maksimalna revitalizacija las
  • Takojšnje vlaženje las
  • Brez solidum lauril sulfata (SLS) in parabena (konzervansa)
  • Revitalizirajoča formula

Cocochoco ceramid za volumen las

Ceramid za volumen las daje lasem več volumna. Lasje so videti popolni in močni, a še vedno mehki in prijetni na otip.

Prednosti

  • Občutek lahkotnosti
  • Največji sijaj
  • Brez solidum lauril sulfata (SLS) in parabena (konzervansa)
  • Revitalizirajoča formula

Vsi izdelki iz serije ceramide so obogateni z revitalizirajočo formulo.